Lägg till din skoter..
Min profil
Stäng
Varukorg
Summering
Uppskattat leveransdatum visas i kassan innan du slutför köpet.
Produkter
kr
Rabatter
- 0 kr
Frakt
0 kr
Totalt
kr
Fortsätt till kassan
Stäng

Ansvarig webshop med viss reservdelshantering

Vi söker dig som har mycket energi och ett stort eget driv och brinner för våra produkter. Du skall vara en tävlingsmänniska som inte kan tänka dig att någon annan kan göra detta jobb bättre än dig!
Kontaktperson: Joel Nilsson, joel@e-son.se
Ansök senast: 2023-02-28
E-handel
Reservdelar
Sociala medier

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har mycket energi och ett stort eget driv och brinner för våra produkter. Du skall vara en tävlingsmänniska som inte kan tänka dig att någon annan kan göra detta jobb bättre än dig! Du kommer att: - jobba aktivt med uppbyggande av Webshop - vara ansvarig för underhåll och drift av Webshop - annonser på våra sociala medier om kampanjer som är aktuella online och i butik - sälja reservdelar och fordonstillbehör till kunder över disk i butik och vara behjälplig med att svara i telefon / mail

Din bakgrund

Vi söker dig som är väldigt intresserad av våra produkter och har viss teknisk bakgrund eftersom sökning i sprängskisser / reservdelsförsäljning kommer att göras i tjänsten. Väldigt viktigt att du har god datorvana och lätt för att lära dig att leta information hos våra leverantörer. Vi söker: - en driftig och engagerad person. - initiativrik och drivs av nya utmaningar. - självgående och strukturerad i ditt arbete samt är lösningsorienterad. - en tävlingsmänniska som presterar bäst när det gäller och har roligt under tiden. Du kommer att jobba i ett härligt gäng i nya lokaler med en riktigt fin butik och stort lager. Gillar du utmaningar och att jobba med branschens främsta leverantörer är detta jobbet för dig! B-körkort behövs i tjänsten och snöskoter/vattenskoterbevis är meriterande.
Kontaktperson:
Joel Nilsson
joel@e-son.se
0910-708155
Sista ansökningsdag: 2023-02-28 - Anställning sker löpande