Lägg till din skoter..
Min profil
Stäng
Varukorg
Summering
Uppskattat leveransdatum visas i kassan innan du slutför köpet.
Produkter
kr
Rabatter
- 0 kr
Frakt
0 kr
Totalt
kr
Fortsätt till kassan
Stäng

Fordonsmontör

Vi söker dig som har den känslan som krävs för att montera och utrusta enheterna efter kundernas önskemål och inte ser det omöjliga som omöjligt.
Kontaktperson: Joel Nilsson, joel@e-son.se
Ansök senast: 2023-02-28
Verkstad
Montör

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har den känslan som krävs för att montera och utrusta enheterna efter kundernas önskemål och inte ser det omöjliga som omöjligt. Vissa modifieringar vid utrustningar förekommer och då krävs det lilla extra av kreativitet för att lyckas. Som montör kommer du att jobba tight med andra montörer, säljarna och reservdelsavdelningen. Du kommer att: - montera nya fordon med och utan extra tillbehör - montera småmaskiner, vagnar av olika slag samt tillbehör - ha god ordning kring din arbetsplats samt ordning på verktygen - köra traktor till viss del vid lossning av nya maskiner som anländer - hantera vissa begagnade fordon på inbyteskontroller och göra leveransservice

Din bakgrund

Vi söker dig som är väldigt intresserad av våra produkter och har teknisk bakgrund och god datorvana. Hantering i leverantörernas och våra egna datasystem förekommer dagligen. Historik i att meka i liknande produkter är meriterande. Vi söker: - en noggrann person med öga för detaljer. - självgående och strukturerad i ditt arbete samt är lösningsorienterad. - initiativrik och drivs av nya utmaningar och gillar högt tempo periodvis. - en tävlingsmänniska som presterar bäst när det gäller och har roligt under tiden. Du kommer att jobba i ett härligt gäng i nya lokaler med en riktigt fin monteringshall och stort lager. Gillar du utmaningar och att jobba med branschens främsta leverantörer är detta jobbet för dig! B-körkort behövs i tjänsten och snöskoter/vattenskoterbevis är meriterande.
Kontaktperson:
Joel Nilsson
joel@e-son.se
0910-708155
Sista ansökningsdag: 2023-02-28 - Anställning sker löpande