Project Description

Can-Am Renegade

Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med en kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.
Renegade byggdes för att dominera sin klass, med en främre stötfångare som standard, valbara skyddsplåtar samt nya fälg- och däckalternativ.

ROTAX STÖRSTA MOTORER

Renegade 1000 T-modellen ger imponerande 80 hk.

TILLGÄNGLIG FOX-FJÄDRING

Renegade-modellerna har bakre FOX 1.5 PODIUM-stötdämpare med förspänningsjustering för mer förutsägbar respons vid drivgreppets slut och bättre dämpningsegenskaper över grupp i såväl hög som låg hastighet.

INTELLIGENT THROTTLE CONTROL MED TRE LÄGEN

Det som gör Renegade och Rotax-motorn så reaktionssnabba och följsamma är den intelligenta gasspjällsstyrningen (iTC™️). Med ett standard-, ECO- och sportläge att välja mellan säkerställer iTC-systemet jämn kraftöverföring vid offroad körning.

UPPDATERAD A-ARMSFJÄDRING FRAM OCH BAK

Den viktigaste uppgraderingen av Renegade hittills börjar med främre böjda A-armar, krängningshämmare och omkonstruerade fälgar som ger en bredare spårvidd och stabilare köregenskaper. Renegade tar sig dit du riktar den – med ledande grepp och manövreringsförmåga.

80 hk ( 59 kW )
FOX† 1.5 PODIUM RC2†-stötdämpare
25-tums ITP Holeshot† ATR-däck
Trestegsservostyrning (DPS)
Låsningsfria bromsar (ABS)

Pris från: 178 900:-