Project Description

Lynx Rave Enduro

En specialist på terrängracing och tuffa leder. Den vinnande kombinationen bygger på detaljer redo för racing, som högkvalitativ stötdämpning, förstärkt chassi och high performance bromsar. Farten levereras av den revolutionerande Rotax 600R E-TEC-motorn.

Allt du kan önska för sportig körning. Lynx Rave är en renodlad sportsnöskoter, med specialkonstruerade funktioner för nordiska förhållanden som gör den till nummer ett på racingbanor och utmanande leder.

Lynx Rave är känd för sina stora framgångar på de europeiska racingbanorna. Traditionen förpliktigar och vi för den vidare med stolthet.

Lynx-fjädringen är i sig redan ett begrepp. Den omvandlar de tuffaste lederna till de största av nöjen.En sportskoter ska fungera i samklang med föraren. Därför har varje enskild detalj i Lynx Rave konstruerats ur körhänseende.

PPS³ bakfjädring

Kör hårdare och längre. En helt ny PPS³ boggifjädring tar köregenskaperna hos Lynx Rave RE till nästa högre nivå. Mera kontrollerad viktöverföring, bättre rörelsekänsla och högre komfort. Flaggskeppsprestanda för sportig körning.

Rotax 600R E-TEC-motor, 125 hästkrafter
PPS² -3300-Boggifjädring / LFS+ framfjädring
KYB 46 HLCR Kashima-stötdämpare
1097 mm spårvidd
381 x 3 269 x 41 mm Cobra -drivband

Pris från 157 900 kr