Project Description

Sea-Doo GTX Limited

Med branschens största badplattform och ett löstagbart säte ger GTX Limited-modellerna möjlighet till avkoppling och picknick. Lägg till musiken från Bluetooth-ljudsystemet och extra förvaring för t.ex. en kylbox så blir dagarna på vattnet något helt annat. En helt bekymmersfri körning med det smarta skräpfria pumpsystemet iDF.

Stor badplattform

Byggd för umgänge på vattnet med branschens största badplattform. Plan, stabil och bekväm, den är idealisk för ombordstigning, avkoppling eller dragsportsförberedelser. Det bakre sätet kan tas bort om ännu mer utrymme behövs.

Kör högt och torrt

Intelligent skräpfritt pumpsystem (iDF)

Trygghet på nästa nivå för varje åktur. Med det smarta iDF-systemet kan föraren rensa ett igensatt vattenintag på några sekunder utan att ens lämna sätet. Ett enkelt knapptryck backar pumpflödet för att enkelt rensa ut skräpet.

Smarta förvaringsutrymmen

Alla dina prylar inom räckhåll. Marknadens första direktåtkomliga främre förvaringsutrymme; öppnas genom att du lyfter styret. Du behöver inte ställa dig upp. Det smartaste, vattentäta förvaringsutrymme vi någonsin har byggt i en vattenskoter, med goda förvaringsmöjligheter för nästa äventyr.

Motor: Rotax 1630 HO ACE 300 HK KOMPRESSORMATAD
L 345,1 cm, B 125,5 cm, H 114 cm
Bränslekapacitet: 60 liter
Sittplatser: 3
Vikt: 385 kg

Kontakta oss för aktuellt pris