Project Description

Sea-Doo GTX

Med branschens största badplattform och ett löstagbart säte ger GTX-modellerna möjlighet till avkoppling och picknick. Lägg till musiken från Bluetooth-ljudsystemet och extra förvaring för t.ex. en kylbox så blir dagarna på vattnet något helt annat. Med tillvalet skräpfritt pumpsystem (iDF) tar du tryggheten till nästa nivå under varje åktur.

Modulärt Ergolock-säte

Det smala sätet ger effektivare knäslut och en naturlig körställning medan sätets trappformade konstruktion ger bättre sidostöd och stabilitet för både förare och passagerare. Det löstagbara sätet ger dessutom mer plats för umgänge, solbad eller picknickar.

Stor badplattform

Byggd för umgänge på vattnet med branschens största badplattform. Plan, stabil och bekväm, den är idealisk för ombordstigning, avkoppling eller dragsportsförberedelser. Det bakre sätet kan tas bort om ännu mer utrymme behövs.

Stabilt och förutsägbart skrov

Oavsett om du kör med hög hastighet i grov sjö, vilar ut i en vik eller stiger ombord från sidan ger det bredare skrovet oöverträffad stabilitet tack vare lägre tyngdpunkt och förbättrad skrovdesign.

Två Rotax-motoralternativ

Välj effektkälla

Välj mellan en av de två beprövade Rotax-motorerna, som båda är pålitliga, roliga att köra och bränsleekonomiska: 1630 ACE med NYA 170 eller 230. Båda är utrustade med avancerad förbränningseffektivitet (ACE

Rotax 1630 ACE – 170 Alt. Rotax 1630 ACE – 230
Bluetooth-ljudsystem (Tillval)
Direktåtkomst främre förvaringsutrymme
Ombordstigningsstege

Pris från 156 900 kr