Project Description

Sea-Doo Wake

Fram med wakeboarden, vattenskidorna, surfbrädan och allt annat roligt som kan dras på vatten. Med exklusiva delar och funktioner, som skidläge, LinQ-dragstång och wakeboardräcken är det här en perfekt vattenskoter för dig som älskar dragsport.

WAKE-Paket

Nu är det enklare än någonsin att njuta av dragsporter från din Sea-Doo tack vare tre exklusiva funktioner, inklusive den teleskopiska LinQ-dragstången, skidläget och wakeboardstället.

Skidläge

Den här exklusiva funktionen gör att föraren kan välja förprogrammerade profiler för acceleration och hastighet. Detta ger exakt styrning vid start med vattenskidor eller wakeboard, plus två andra praktiska lägen (Sport och ECO).
Stabilt och förutsägbart skrov

Nykonstruerat skrov och lägre tyngdpunkt för förbättrad stabilitet och trygghet, med eller utan passagerare. Enkel och rolig att köra.

Polytec GEN 2-material

Detta andra generationens innovativa material minskar vattenskoterns vikt för effektivitet och prestanda i toppklass, samt gör att den är enkel att dra med de flesta bilarna. Dessutom gör gjutningstekniken den mer reptålig än glasfiber.

Rotax 1630 ACE – 126 kW
Stort främre förvaringsfack och vattentätt telefonfack
Bluetooth-ljudsystem (Tillval)
Exklusivt snabbfäste för bakre förvaring (LinQ)
Robust och reptåligt Polytec GEN 2-skrovmaterial

Pris från: 149 900:-