Project Description

Ski-Doo Expedition SE

2022 års Ski-Doo Expedition SE är en osedvanligt mångsidig maskin där lyxkomfort och nytta möts i perfekt harmoni. Baserad på den avancerade REV Gen4-plattformen, är den full av trevliga egenskaper kombinerade med arbetsorienterade komponenter som resulterar i en anmärkningsvärd kapabel skoter, både på och vid sidan av leden.

Ski-Doo Expedition har sina rötter i Norden där det ofta är glest mellan både leder och människor. Den här skotern är utvecklad för utforsknings och äventyrsturer med last och/eller passagerare där både bekvämlighet och sportiga rekreationsegenskaper är viktiga.

Rätt attityd

Med breda drivband, utmärkt bärförmåga och otrolig följsamhet är Ski-Doo Expedition en idealisk arbetspartner för tuffa jobb långt utanför skoterlederna.

REV Gen4

REV Gen4, den mest avancerade arbetsplattformen någonsin, är lätt, stark och hållbar. Den är byggd för att rymma upp till 50 cm breda drivband för maximal bärförmåga och grepp, och samtidigt ge den precisa hantering och fördelarna som följer med en öppen förarplats. Maximal komfort och kapacitet på och vid sidan av leden.

Rotax® 900 ACE™ Turbo – 150 hk motor
Luftfjädring (ACS)
7,8″ bred LCD Instrumentering
RAS™ 3 Framfjädring
SC™-5U ledad boggi med låsmekanism på ena sidan (inga verktyg behövs)

Pris från 187 900 kr