Project Description

Ski-Doo Summit X 2022

2022-års Summit X utökar förarens horisonter med smidig lös-snökänsla, omedelbar kraft och ett årtal för att ta dig längre. Det lockar dig att tänja på de tekniska gränserna för varje åktur – och du blir belönad varje gång du gör det.

Oöverträffade funktioner

Snälla köregenskaper ger en upplevelse som du känner att du kan lita på. Ski-Doo Summit snöskotrarna tänjer på konventionella gränser för att omdefiniera körning i lössnö.

Testa dina gränser

Med Summit-skotrarna är föraren i centrum. BRP:s konstruktörer har fokuserat på att utveckla en skoter som gör att du kan köra mer och längre och testa gränserna på ett sätt som du inte trodde var möjligt. Resultatet av deras ansträngningar: den ultimata lössnöspecialisten.

Äntligen här

Tack vare helt nya Rotax 850 E-TEC Turbo – den första 2-taktsturbon någonsin som produceras direkt från fabrik – slipper lössnöförare bekymra sig om effektförluster på höga höjder. Förare kan utnyttja 850 E-TEC:s 165 hästkrafter fullt ut ända upp till 2 440 meters höjd och sedan fortsätta därifrån med en konstant fördel på 40 hästkrafter* för att dra ifrån konkurrenterna på vägen mot toppen.

Rotax® 850 E-TEC® motor
HPG Plus-stötdämpare med lätta fjädrar
Lågviktshuv i ett stycke
Kort bandtunnel med lätt stänkskydd
RAS 3-framfjädring med lätt styrspindel och omarbetat skidstopp som minskar skidmotståndet och gör skråkörningen mer förutsebar

Pris från 177 900 kr